fredag den 13. juli 2012

Roraima & Merida

Halloej :)

Roraima var ekstremt haardt! Vi krydsede vandfald, floder og gik i alt 80 km paa 6 dage (ingen lige flader, kun bakker som Rebild og kaampe sten og klipper) Pu ha :)

Det var det hele vaard :) Vi havde den bedste udsigt og vores guide sagde, at vi var meget heldige :)
Her vedlagt et link, hvor de 6 dage er beskrevet paa engelsk fra arrangoerne:
http://backpacker-tours.com/en/roraima.htm

Billeder..
Vi har desvaerre problemer med, at faa overfoert billeder. Computerne vi har proevet kan ikke genkende kameraet - det er pisse irriterende, men vi bliver selvfoelgelig ved med at proeve.

Vi bor lige nu pa hotellet Casa Amarú - meget smukt og dejligt sted, 20 min fra Merida C
.http://www.venezuela-posada-amaru.de/casa-amaru_bilder.htm
De har tre collier, hvor to er hvalpe og dem leger vi meget med :) Vi savner vores egne!

I dag er vi inde i byen Merida. Vi har gaaet rundt og hygget os med museumsbesoeg og set deres smukke kirke. Pt sidder vi paa en internet-cafe og skal snart have noget mad :)
Fra Angel Falls-turen fik vi kontakt med en hollandsk fyr, som er i Merida i disse dage - han kender folk samt sproget og vi kommer til at haange ud med ham i disse dage. Han hedder Dhierinder Ramcharan - ja, vi har ogsaa svaert ved udtalelsen :) 
Vi har ikke booket nogle tours, da vi bare har brug for, at slappe af. Men efter weekenden skal vi paraglide og muligvis ogsaa se "lightning without thunder"/Catatumbo - hvis vi kan finde en ordenlig pris.http://www.amusingplanet.com/2010/06/mysterious-venezuela-catatumbo.html

Haaber I har det dejligt allesammen :)






 


1 kommentar:

  1. Hej Lærke. det må være en rigtig god tur!!!!!!
    dejligt. Kh. Far

    SvarSlet